O nas

Kdo smo


Smo slovensko družinsko podjetje, ki vas že vrsto let razvaja s certificiranimi in visoko kakovostnimi kozmetičnimi izdelki. Stalna člana naše ekipe sva Jasna in Dejan, občasno se nama pridruži tudi najina hči Julia. Vse kozmetične izdelke naredimo sami, čisto od začetka, po lastnih recepturah in zanje vedno uporabljamo le najboljše sestavine. Za vizualno podobo naših izdelkov pa poskrbi izjemna  oblikovalka Neža Uran, ki je za svoje izdelke prejela že več zelo pomembnih nagrad in priznanj.  Naše izdelke z veseljem uporablja že vrsto let in jih zelo dobro pozna, zato je sodelovanje z njo vedno v obojestransko veselje. Več o Neži Uran in njenem delu si lahko pogledate tukaj

Zelo pomemben član naše družine ste vi, dragi naši kupci.

Začetki izdelovanja naše kozmetike segajo v konec leta 2012, ko sem pričela z izdelavo mil. Mila, ki smo jih srečevali na našem tržišču so se nam zdela zanimiva, a hoteli smo več in drugače. Verjamemo, da je zdravo lahko tudi lepo, kar je tudi naš moto.

Sprva sem se izdelave mil lotila previdno in sramežljivo potem pa čedalje bolj drzno, z veliko igranja in eksperimentiranja … pa tudi metanja proč, saj se ni vedno izšlo tako, kot bi si želela. Preizkušala sem različne tehnike, dodajala (in odvzemala) barve, olja in rastlinska masla, dokler nisem končno dobila takšnega izdelka, kot sem ga želela. Da so lahko mila takšna kot so ima veliko zaslug Dejan, saj je po mojih željah izdelal skoraj vse, kar sem za delo potrebovala. Rezalniki, modeli, stojala za sušenje, takšna in drugačna držala, nešteto poličk in polic… In še vedno najdem kaj novega.

Varnost

Vedno pa nam je bila v prvi vrsti pomembna varnost, saj se zavedamo, kako pomembno je, kaj damo na kožo, saj se nekatere snovi skozi kožo v telo vsrkajo že po nekaj minutah. Vsi naši izdelki so zato narejeni v skladu z zakonodajo in imajo narejeno oceno varnosti. Zavedamo se tudi, da se zaupanje izgubi zelo hitro in samo enkrat. Pri našem delu zato uporabljamo samo sestavine kozmetične ali prehranske kakovosti, vrhunska eterična olja, ki jih zamešamo po svojih  idejnih zasnovah ter najkakovostnejša olja in masla.

Za vas samo najboljše

Prav vsi naši izdelki so narejeni po lastnih recepturah in z mislijo, da je za naše kupce, tako kot za nas same, dobro samo najboljše. Nikoli vam ne bomo ponudili nečesa, česar ne bi uporabljali tudi na sebi. Zelo smo veseli, da naši kupci prepoznavate in priznavate kvaliteto naših izdelkov, zato se še z večjim veseljem podajamo na pot ustvarjanja novih izdelkov, ki vam jih nameravamo ponuditi v prihodnosti. Seveda pa vsak recept terja svoj čas in veliko preizkušanja preden gre skozi vse zakonsko predpisane procedure in končno pride do vas.

Dragi kupci in uporabniki naših izdelkov, naša (in vaša) skupna zgodba se šele začenja. Iskreno se vam zahvaljujemo za vsak vaš nakup in prijazne ter spodbudne besede, ki jih pogosto slišimo od vas. 

HVALA ZA VAŠE ZAUPANJE! Nikoli se ne bomo nehali truditi za to, da ga obdržimo…

NAŠE VREDNOTE IN ŽIVLJENJSKA VODILA

1. ISKRENOST

Do sebe, kupcev in okolja. Priznamo (si), kadar česa ne vemo. Receptur vam ne bomo izdali, ne bomo pa vas nikdar zavajali s trditvami o naših izdelkih, ki ne držijo, le zato, da bi povečali prodajo.

2. RADOVEDNOST, NENEHNO UČENJE IN RAST

Zanima nas vse, kar nam omogoča, da se učimo in rastemo, kot osebe in podjetje.  Vse, česar ne  znamo, skušamo razumeti in ni nas sram vprašati. Brez vprašanj ni odgovorov in ni napredka.

3. STRAST/NAVDUŠENJE, POGUM/DRZNOST

Eno brez drugega ne gre. Vse, česar se lotimo izvira iz našega navdušenja in strasti do tega, kar delamo. Upamo si začeti iz nič in si z veseljem zaploskamo, ko nam uspe. Čeprav so včasih potrebni meseci ali leta, da pridemo do cilja. Seveda pa samo navdušenje in strast nista dovolj, treba je biti drzen in pogumen, da se ne ustaviš ob prvih ovirah na poti.

4. PREDANOST/HVALEŽNOST

Predani smo svojemu poslanstvu, da delamo najboljše izdelke in pomagamo številnim med vami, ki se soočate s težavami s kožo in/ali lasmi. Hvaležni smo vsaki vaši pozitivni misli ali besedi, ki nam jo namenite in to nam daje moč in željo, da si želimo biti še boljši. Hvaležni smo in izjemno srečni, da lahko delamo to, kar delamo radi.

5. POZITIVNA NARAVNANOST

Življenje je pisana paleta barv. Ne samo bele in črne, pač pa tudi vseh pisanih barv in odtenkov vmes. Ko smo na vrhu, ni težko biti pozitiven. Prava umetnost pa je pričakovati veselje takrat, ko ga ni na vidiku, ko nam gre vse narobe. Še zlasti, ko v nek projekt vložiš ure in ure dela, pa se na koncu sfiži. In če ti uspe prepoznavati dobro v slabem tudi v takih trenutkih, si Zmagovalec, ki navdušuje s svojim razmišljanjem in izdelki.

6. SKRB ZA DOBRO POČUTJE

Za svoje in počutje drugih. Če hočeš biti uspešen, se moraš v svojem telesu dobro počutiti. Dobro pa se lahko počutiš le v zdravem telesu in v zdravem delovnem okolju. Z redno rekreacijo skrbimo za svoje telo in z dobrimi medsebojnimi odnosi za zdravo delovno okolje. Le tako lahko od sebe damo vsi vse najboljše, kar je v nas.

7. VZTRAJNOST

Morda je prav vztrajnost tista naša vrlina, ki nas najbolje opisuje. Namenoma je nismo zapisali na prvo mesto. Ves čas je namreč v ozadju vsega našega dela in povsem tiho in nevsiljivo podpira vse ostale vrline. Brez vztrajnosti bi bil ves naš trud zaman.

Različna veganska kozmetika, mila, deodoranti v kremi, trdi šamponi
Certifikat ekoloških mil, deodorantov, šamponov