031 345 848/040 820 869 takolepo@amis.net

rastlinska mila

Splošno o rastlinskih milih

Rastlinska mila so narejena po hladnem (CP) postopku. To pomeni, da se olja in masla  v procesu izdelave ne pregrevajo in se v izdelku lahko ohranijo vse snovi, ki ugodno delujejo na kožo. Mila sčasoma izgubljajo vodo, kar jih naredi še kakovostnejše. V nasprotju z našo konkurenco, ko nekateri mila prodajajo že po treh tednih, se naša mila  pred odhodom k vam sušijo štiri do šest tednov. Šele nato so dovolj dobra za vas.

Osnovna olja: oljčno olje, kokosovo maslo, okoljsko sprejemljivo palmovo olje z RSPO certifikatom, kakavovo maslo in/ali ricinusovo olje, karite maslo;

Rastlinska mila Tako Lepo so primernejša za bolj občutljivo  in/ali suho kožo. Premišljena kombinacija olj in masel zagotavlja bogato milnico, mila pa ostanejo trda do zadnje uporabe. Po uporabi je koža  čista, negovana in navlažena, brez neprijetnega občutka zategovanja.

Priporočamo uporabo našega ličnega, unikatnega keramičnega podstavka za milo, s čimer milu omogočite,  da se med uporabama posuši in mu na ta način podaljšate življenjsko dobo.

Lokacija

Tako Lepo Dejan Jež s.p.
Tovarniška cesta 18
1370 Logatec

w

kontakt

040 820 869
031 345 848

E-pošta: takolepo@amis.net

Ročna izdelava mil: Vsi izdelki so ročno narejeni in so pridobili certifikat ROKODELSTVO SLOVENIJE, ki ga izdaja Obrtna zbornica Slovenije!

Za zunanjo podobo naših izdelkov skrbi www.lepu.si

0