fbpx

Tako Lepo: ročna izdelava naravne kozmetike

Naročila: Dejan - 031 345 848

Svetovanje: Jasna - 040 820 869

O nas in vas

Našo ekipo sestavljamo:  Jasna, Dejan in najina hči Julia, ki se že čedalje večkrat pridružuje zelo pomembnim nalogam, ki jih nikdar ne zmanjka. So sestavljanje in polnjenje škatel, rezanje trakcev za dekoracijo mil, priprava modelov,… Za vse to je potrebno zelo veliko časa in potrpljenja. Nezanemarljiva je tudi vsa njena pomoč pri prodaji na stojnicah in še bi lahko naštevali.

Četrti član naše ekipe ste vi, dragi naši kupci.

Začetki izdelovanja naše kozmetike segajo v konec leta 2012, ko sem pričela z izdelavo mil. Mila, ki smo jih srečevali na našem tržišču so se nam zdela zanimiva, a hoteli smo več in drugače. Verjamemo, da je zdravo lahko tudi lepo, kar je tudi naš moto.

Sprva sem se izdelave mil lotila previdno in sramežljivo potem pa čedalje bolj drzno, z veliko igranja in eksperimentiranja … pa tudi metanja proč, saj se ni vedno  izšlo tako, kot bi si želela. Preizkušala  sem  različne tehnike, dodajala (in odvzemala) barve, olja in rastlinska masla, dokler nisem končno dobila takšnega izdelka, kot sem ga želela. Da so lahko mila takšna kot so ima veliko zaslug Dejan, saj je po mojih željah izdelal skoraj vse, kar sem za delo  potrebovala. Rezalniki, modeli, stojala za sušenje, takšna in drugačna držala, nešteto poličk in polic… In še vedno najdem kaj novega.

Vedno pa nam je bila v prvi vrsti pomembna varnost, saj se zavedamo, kako pomembno je, kaj damo na kožo, saj se nekatere snovi skozi kožo v telo vsrkajo že po nekaj minutah. Vsi naši izdelki so zato narejeni v skladu z  zakonodajo in imajo narejeno oceno varnosti. Zavedamo se tudi,  da se zaupanje izgubi zelo hitro in samo enkrat. Pri našem delu zato uporabljamo samo sestavine kozmetične ali prehrambene kakovosti, vrhunska eterična olja, ki jih zamešamo po svojih idejnih zasnovah ter najkakovostnejša olja in masla. Prav vsi naši izdelki so narejeni po lastnih recepturah in z mislijo, da je za naše kupce, tako kot za nas same, dobro samo najboljše. Nikoli vam ne bomo ponudili nečesa, česar ne bi uporabljali tudi na sebi. Zelo smo veseli, da naši kupci prepoznavate  in priznavate kvaliteto naših izdelkov, zato se še z večjim veseljem podajamo na pot ustvarjanja novih izdelkov, ki vam jih nameravamo ponuditi v prihodnosti. Seveda pa vsak recept terja svoj čas in veliko preizkušanja preden gre skozi vse zakonsko predpisane procedure in končno  pride do vas.

 

Dragi kupci in uporabniki naših izdelkov, naša (in vaša) skupna zgodba se šele začenja. Iskreno se vam zahvaljujemo za vsak vaš nakup in prijazne ter spodbudne besede, ki jih pogosto slišimo od vas. Brez vas bi bil ves naš trud zaman.

HVALA ZA VAŠE ZAUPANJE! Nikoli se ne bomo nehali truditi za to, da ga obdržimo…

Lokacija

Tako Lepo Dejan Jež s.p.
Tovarniška cesta 18
1370 Logatec

w

kontakt

040 820 869
031 345 848

E-pošta: takolepo@amis.net

POIŠČITE NAS

Tako Lepo
na socialnih omrežjih:

Ročna izdelava mil: Vsi izdelki so ročno narejeni in so pridobili certifikat ROKODELSTVO SLOVENIJE, ki ga izdaja Obrtna zbornica Slovenije!

Za zunanjo podobo naših izdelkov skrbi www.lepu.si

Te zanima več o novostih, izdelkih in še kaj?

Naroči se na novičnik Tako Lepo!

Hvala za prijavo, se beremo kmalu. :)