031 345 848/040 820 869 takolepo@amis.net

deodorantne kreme

Splošno o deodorantnih kremah

Z visokim deležem ekoloških sestavin in s certifikatom »naravna kozmetika z bio sestavinami«, ki ga kontrolira inštitut Kon-cert.
Naše deodorantne ne preprečujejo potenja, pač pa preprečujejo nastanek neprijetenega vonja, ki nastane, ko bakterije razkrajajo maščobne kisline, ki so prisotne v potu. Eterična olja so prisotna v majhnih količinah in na koži ne obstanejo dolgo, zato da  lahko poleg naše deo kreme brez skrbi uprabite tudi svoj priljubljeni parfum. Vsaka deodorantna krema ima priloženo mini spatulo za lažji nanos.
Deodorantne kreme Tako Lepo so zelo učinkovite  in nudijo celodnevno  zaščito pred neprijetnim vonjem tudi pri večjih fizičnih aktivnostih.

Opozorilo: V toplih dneh se krema lahko zmehča in v hladnih zimskih dneh strdi, kar pa ne vpliva na njeno učinkovitost. Če je krema premehka jo premešajte in nato za nekaj časa  postavite na hladno – najbolje v hladilnik. Ko je dlje časa na sobni temperaturi je krema lepo mazljiva tudi pozimi.
Priporočamo, da kremo temeljito vtrete v kožo in s tem preprečite nastanek mastnih madežev na oblačilih.

 

 

 

 

 

Lokacija

Tako Lepo Dejan Jež s.p.
Tovarniška cesta 18
1370 Logatec

w

kontakt

040 820 869
031 345 848

E-pošta: takolepo@amis.net

Ročna izdelava mil: Vsi izdelki so ročno narejeni in so pridobili certifikat ROKODELSTVO SLOVENIJE, ki ga izdaja Obrtna zbornica Slovenije!

Za zunanjo podobo naših izdelkov skrbi www.lepu.si

0